ISHRANA 121 teme

  Dijete, programi prehrane, masti, ugljikohidrati, proteini...
  Kategorija
  Dijetetski suplemetni ili dodaci ishrani su proizvodi koji mogu da pomognu, pojačaju ili asistiraju prirodnoj funkciji u organizmu.
  S obzirom na razna pitanja koja se postavljaju vezana za suplemente, smatram da je veoma vazno da vam kroz ovaj tekst razjasnim njihovu ulogu i koristenje, te predstavim neke od najbitnijih, kao i da vam olakšam izbor pri kupovini istih.
  Hoćete da budete veliki? Hoćete da dodate još mišića na vaše kosti? Rešenje: povećajte unos kalorija, jednostavno, a jedino moguće.
  Zašto je dobro jaje?
  od admin
  7 godina 5 meseci pre
  Vitamini i minerali su neophodni za pravilno odvijanje svih procesa u organizmu i očuvanje zdravlja. Raznovrsnom ishranom obezbeđuje se unos svih neophodnih vitamina i minerala za normalan rast i razvoj organizma.

  Vitamini su posebno popularni, jer se smatra da njihovim nedostatkom najčešće dolazi do pada imuniteta i nastanka oboljenja. Naš organizam najbolje može da iskoristi vitamine i minerale iz hrane, tj. iz prirodnih izvora. U slučaju nepravilne ishrane često se pribegava unošenju suplemenata vitamina i minerala, da bi se zadovoljile potrebe organizma.
  Index telesne mase, skraćeno ITM je prevod od engleskog naziva Body Mass Index tj BDI. On predstavlja odnos između vaše težine (kg) i vaše visine (cm).
  Za sve one koji broje kalorije - tablice kaloriijskin vrednosti kako namirnica tako i pojedinih gotovih jela. Efikasan način za kontrolu unosa kalorija koji vam omogućava i planiranje drugih aktivnosti (pre svega fizičkih - ako ste se "zaneli" i uneli više kalorija nego što ste planirali).
  Kalorijska vrednost VOĆA
  od powerdtasic
  10 godina 3 meseci pre
  Vreme kreiranja strane: 0.125 sekundi

  Kонтактирајте нас.

  Fitness Klub Monica
  PowerLife DOO
  Zmaj Jovina 14, 17500 Vranje
  Telefon : 017 7427 836 prodaja
  Telefon : 064 66 44 363
  Email :  kontakt@fitnessmonica.rs

   

  Prijava za Newsletter.

  Prijavite se za nova obaveštenja, popuste, akcije

  Galerija slika

  Please publish modules in offcanvas position.