Fitness MonicaNapredna pretraga

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.

You are here:
Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

ISHRANA
(1 pregleda) (1) gost

ISHRANA

Dijete, programi prehrane, masti, ugljikohidrati, proteini...
Dijetetski suplemetni ili dodaci ishrani su proizvodi koji mogu da pomognu, pojačaju ili asistiraju prirodnoj funkciji u organizmu.
S obzirom na razna pitanja koja se postavljaju vezana za suplemente, smatram da je veoma vazno da vam kroz ovaj tekst razjasnim njihovu ulogu i koristenje, te predstavim neke od najbitnijih, kao i da vam olakšam izbor pri kupovini istih.
45 Teme 2 Odgovora
od powerdtasic
pre 4 godina, 7 meseci
Hoćete da budete veliki? Hoćete da dodate još mišića na vaše kosti? Rešenje: povećajte unos kalorija, jednostavno, a jedino moguće.
20 Teme 3 Odgovora
Poslednja poruka: Zašto je dobro jaje?
od admin
pre 4 godina, 5 meseci
Vitamini i minerali su neophodni za pravilno odvijanje svih procesa u organizmu i očuvanje zdravlja. Raznovrsnom ishranom obezbeđuje se unos svih neophodnih vitamina i minerala za normalan rast i razvoj organizma.

Vitamini su posebno popularni, jer se smatra da njihovim nedostatkom najčešće dolazi do pada imuniteta i nastanka oboljenja. Naš organizam najbolje može da iskoristi vitamine i minerale iz hrane, tj. iz prirodnih izvora. U slučaju nepravilne ishrane često se pribegava unošenju suplemenata vitamina i minerala, da bi se zadovoljile potrebe organizma.
37 Teme 5 Odgovora
od ConnieLave
pre 2 godina, 6 meseci
Index telesne mase, skraćeno ITM je prevod od engleskog naziva Body Mass Index tj BDI. On predstavlja odnos između vaše težine (kg) i vaše visine (cm).
2 Teme 0 Odgovora
od powerdtasic
pre 7 godina, 5 meseci
Za sve one koji broje kalorije - tablice kaloriijskin vrednosti kako namirnica tako i pojedinih gotovih jela. Efikasan način za kontrolu unosa kalorija koji vam omogućava i planiranje drugih aktivnosti (pre svega fizičkih - ako ste se "zaneli" i uneli više kalorija nego što ste planirali).
17 Teme 0 Odgovora
Poslednja poruka: Kalorijska vrednost VOĆA
od powerdtasic
pre 7 godina, 3 meseci

Niti u forumu: ISHRANA

Vreme za pravljenje stranice: 0.26 sekundi

Prijava