100% BCAA

  Štampanje
  BioTechUsa 100% BCAA je formula sa maksimalnim potencijalom diznajnirana da pruži 5000 mg čiste slobodne forme amino kiselina L-Valina, L-Leucina i L-Izoleucina i na taj način spreči bilo koju mogućnost katabolizma (razgradnje) vaših mišića.100% BCAA predstavlja prvu liniju odbrane od mogućeg katabolizma
  Osnovna cena za varijantu2910,00 Дин.
  Prodajna cena2910,00 Дин.
  Prodajna cena bez PDV-a2910,00 Дин.
  Popust
  Iznos PDV-a
  Cena / kg:
  Opis

  100% BCAA

  • Sprečava razgradnju mišića
  • Podstiče anabolizam - izgradnju mišićne mase
  • Brži oporavak nakon treninga
  • Daje više energije

  BioTechUsa 100% BCAA je formula sa maksimalnim potencijalom diznajnirana da pruži 5000 mg čiste slobodne forme amino kiselina L-Valina, L-Leucina i L-Izoleucina i na taj način spreči bilo koju mogućnost katabolizma (razgradnje) vaših mišića.100% BCAA predstavlja prvu liniju odbrane od mogućeg katabolizma!

  Amino kiseline L-leucin, L-valin i L-izoleucin su tri najvažnije amino kiseline koje se nalaze u proteinima, i čine razgranati lanac. Amino kiseline razgranatog lanca (BCAA) su dobile ime po svojoj jedinstvenoj hemijskoj strukturi. Sve amino kiseline razgranatog lanca su esencijalne amino kiseline i definisane kao takve, organizam nije u mogućnosti da ih proizvede, već se moraju uneti putem ishrane.

  Prisustvo amino kiselina razgranatog lanca BCAA, tokom treninga sprečava razgradnju mišićnog tkiva i stimuliše proteinsku sintezu. Ova činjenica je veoma bitna jer je velika stimulacija sinteze proteina u mišićima mehanizam koji omogućava veći i brži rast mišića.

  Konzumiranje BCAA uz odgovarajući trening dovodi do mnogo veće fosforilacije enzima koji sintetišu (ugrađuju) proteine u mišić. Ovaj protein igra bitnu ulogu u inicijalnom koraku aktiviranja sinteze proteina u mišićima.

  Dobro je poznato da su amino kiseline odgovorne za sintezu proteina pa im odatle i naziv 'gradivni blokovi'. Poslednjih nekoliko godina naučnici su vršili mnoga istraživanja na BCAA pokušavajući da ustanove njihove antikataboličke potencijale (sprečavanje razgradnje mišića) i anaboličke (izgradnja mišića). Istraživanja su pokazala da su BCAA veoma bitna komponenta za efektivan rast mišića, proizvodnju energije i oporavak mišića nakon treninga.

  Namena proizvoda: Dodatak ishrani u prahu na bzi amino-kiselina razgranatog lanca.

  Sadržaj aktivnnih sastojaka

  U 100 g proizvoda

  U dnevnoj dozi (5 g)

  %PDU*

  L-leucin

  50 g

  2500 mg

  **

  L-izoleucin

  25 g

  1250 mg

  **

  L-valin

  25 g

  1250 mg

  **

  *PDU = preporučeni dnevni unos; ** = preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

  Sastojci: instant L-leucin (L-leucin, emulgator: sojin lecitin, maltodekstrin), L-izoleucin, L-valin.

  Način primene: Razmutiti jednu porciju (5 g = 2 merice = 1 puna supena kašika) praha u 250 ml vode ili drugog pića po izboru u šejker boci i konzumirati jednom dnevno. Pripremati neposredno pre upotrebe.

  Nutritivna vrednost

  1 porcija (5 g)

  100 g

  Energija

  82,5 kJ/19,6 kcal

  1649,9 kJ/392,8 kcal

  Masti

  - od čega zasićene masne kiseline

  0 g

  0 g

  0 g

  0 g

  Ugljeni hidrati

  - od čega šećeri

  0 g

  0 g

  0 g

  0 g

  Proteini

  4,98 g

  99,7 g

  So

  0 g

  0 g

  Informacija o alergenima: Sadrži soju. Proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju i mleko, jaja, gluten, ljuskari i školjkaši, sumpor dioksid i jezgrasto voće.

  Upozorenje: Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

  Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe proizvoda, konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

  Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren na hladnom i suvom mestu. Nakon otvaranja ne uklanjati kesicu apsorbera vlage. Čuvati van domašaja dece.

  Najbolje upotrebiti: do datuma utisnutog na pakovanju (dd/mm/gggg);

  Serija: označeno na pakovanju (LOT broj);

  Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije: 5499/2019 od 14.08.2019. godine.

  Komentari

  Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

  Kонтактирајте нас.

  Fitness Klub Monica
  PowerLife DOO
  Zmaj Jovina 14, 17500 Vranje
  Telefon : 017 7427 836 prodaja
  Telefon : 064 66 44 363
  Email :  kontakt@fitnessmonica.rs

   

  Prijava za Newsletter.

  Prijavite se za nova obaveštenja, popuste, akcije

  Galerija slika

  Please publish modules in offcanvas position.