Amino Drive, 300g

  Štampanje
  Možda ste još na časovima biologije u srednjoj školi zamišljali kako su naši mišići izgrađeni od manjih “blokova” – amino kiselina. Međutim, one ne igraju samo ulogu gradivnih elemenata naših mišića. One su od ključnog značaja za sintezu proteina, enzima, hormona, neurotransmitera, metaboličkih puteva, mentalnu stabilizaciju i manje-više sve funkcije u našem telu.
  Zašto su aminokiseline važne za vežbače?
  Osnovna cena za varijantu2990,00 Дин.
  Prodajna cena2990,00 Дин.
  Prodajna cena bez PDV-a2990,00 Дин.
  Popust
  Iznos PDV-a
  Cena / kg: 9966,67 Дин.
  Opis

  Aminokiseline: Moćni pokretač vašeg organizma

  Možda ste još na časovima biologije u srednjoj školi zamišljali kako su naši mišići izgrađeni od manjih “blokova” – amino kiselina. Međutim, one ne igraju samo ulogu gradivnih elemenata naših mišića. One su od ključnog značaja za sintezu proteina, enzima, hormona, neurotransmitera, metaboličkih puteva, mentalnu stabilizaciju i manje-više sve funkcije u našem telu.
  Zašto su aminokiseline važne za vežbače?

  Sve aminokiseline dele se u dve osnovne grupe: esencijalne aminokiseline (EAA) i  aminokiseline razgranatog lanca (BCAA). Ove prve, nazivaju se esencijalnim, jer naše telo ne može samo da ih proizvede, nego ih unosimo ishranom i ima ih devet – fenilanin, valin, treonin, triptofan, izoleucin, histidin, arginin, leucin i lizin.

  Fenilalanin ublažava bol, a deluje i kao antidepresiv, zbog čega se na pola “ubitačnog” vežbanja zapravo osećate srećno (i moćno!)

  Valin, zajedno sa izoleucinom i leucinom je istovremeno i esencijalna i aminokiselina razgranatog lanca. Ako tokom vežbanja uzimate ovu aminokiselinu, brže se oporavljate, jer zahvaljujući njoj vaši mišići trpe manje oštećenja. Uz to, leucin još podstiče oslobađanje hormona rasta, koji utiču na popravku i oporavak mišića.

  Triptofan je vrlo interesantan. On povećava izdržljivost, ali i toleranciju na bol, tokom teških vežbi, mečeva i trka.

  Histidin ima antioksidatna svojstva, zaustavlja delovanje slobodnih radikala koji nastaju tokom vežbanja, a igra i ključnu ulogu u proizvodnji karnozina, koji čini da se telo pretvori u mašinu za sagorevanje masnoća. Takođe, on neželjenu mlečnu kiselinu, ponovo pretvara u poželjno gorivo za mišiće.

  U kombinaciji, sve ove aminokiseline stimuliše se razvoj i napredak mišića.


  Kako možete da unesete aminokiseline?

  Jedan od najboljih načina da unesete svih devet esencijalnih aminokiselina u organizam, naći ćete u vidu moćnog PhD Amino Drive® suplementa.
  Šta je Amino Drive®?

  Amino Drive® je ukusno piće koje sadrži svih devet esencijalnih aminokiselina, uz dodatak kofeina koji se može koristiti u svako doba dana.
  Glavne prednosti

  - PhD Amino Drive® sadrži 100mg kofeina po porciji, koji vam daje energiju, potrebnu za jake treninge.
  - Ovaj suplement ima nizak sadržaj šećera
  - Zbog kofeina vam pruža bolju koncentraciju

  Koja je uloga Amino Drive® napitka?

  PhD Amino Drive sadrži 7,9 g mešavine amino kiselina, koje obezbeđuju vrhunske performanse. U jednoj dozi, koja nosi samo 59 kcal, dobijate visok sadržaj proteina, vitamin C i izvanredan ukus.

  Uz sve to, odlična je alternativa kafi.

  Kako se koristi Amino Drive®?

  Fruit Punch (voćni punč): Koristiti do dve porcije Amino Drive® dnevno. Pomešati 1 mericu (10g) Amino Drive praha sa 300ml vode i protresti ili staviti u blender na 10 sekundi.

  Caffe Latte (kafa sa mlekom): Koristiti do dve porcije Amino Drive®  dnevno. Amino Drive®  cafe latte pravi se od Arabica zrna kafe, koje daju vrhunski ukus kafe. Pomešati jednu mericu (10g) Amino Drive praha sa 200ml nezaslađenog mleka od badema i protresti ili staviti u blender na 10 sekundi.

  Pineapple Coconut (ananas i kokos): Koristiti do dve porcije Amino Drive®  dnevno. Pomešati jednu mericu (10g) Amino Drive praha sa 300ml vode i protresti ili staviti u blender na 10 sekundi.

  Uvoznik: WVS d.o.o.
  Zemlja porekla: Velika Britanija

  Sastojci: mešavina aminokiselina (taurin, L-lizin-monohidrohlorid, L-glutamin, L-leucin, L-treonin, trimetil-glicin, L-arginin, beta-alanin, L-izoleucin, L-valin, L-tirozin, L-histidin, L-triptofan, L-fenilalanin, L-metionin, L-citrulin), arome, regulatori kiselosti (limunska kiselina, jabučna kiselina, natrijum-hidrogenkarbonat, kalijum-hidrogenkarbonat), kofein, L-askorbinska kiselina (vitamin C), sredstvo protiv zgrudvavanja (silicijum-dioksid), stabilizator (ksantan guma), boja (cvekla crvena), zaslađivač (sukraloza).

  Upotreba: Odrasli: 1-2 porcije dnevno.

  Priprema: Izmešajte 1 mericu (10 g) proizvoda sa 300 ml vode i izmućkajte u šejkeru 10 sekundi.

  Upozorenje: Proizvod ne treba da uzimaju deca i osobe mlađe od 18 godina, trudnice, dojilje, i osobe preosetljive na njegove sastojke. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života. Ne sme se prekoračiti preporučena doza. Čuvati na hladnom i suvom mestu van domašaja dece.

  Sadrži kofein (133,5 mg/porciji). Ne preporučuje se deci, trudnicama ili dojiljama.

  Komentari

  Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

  Kонтактирајте нас.

  Fitness Klub Monica
  PowerLife DOO
  Zmaj Jovina 14, 17500 Vranje
  Telefon : 017 7427 836 prodaja
  Telefon : 064 66 44 363
  Email :  kontakt@fitnessmonica.rs

   

  Prijava za Newsletter.

  Prijavite se za nova obaveštenja, popuste, akcije

  Galerija slika

  Please publish modules in offcanvas position.