AMINO ENERGY ZERO

  Štampanje
  7250 mg aminokiselina po porciji sadrži sve esencijalne aminokiseline sadrži Beta-Alanin, L-Arginin i L-Tirozin 100 mg kofeina po porciji, iz 3 različita izvora
  Osnovna cena za varijantu2590,00 Дин.
  Prodajna cena2590,00 Дин.
  Prodajna cena bez PDV-a2590,00 Дин.
  Popust
  Iznos PDV-a
  Cena / kg: 71546,96 Дин.
  Opis

  Amino Energy Zero

  • 7250 mg aminokiselina po porciji
  • sadrži sve esencijalne aminokiseline
  • sadrži Beta-Alanin, L-Arginin i L-Tirozin
  • 100 mg kofeina po porciji, iz 3 različita izvora
  • 500 mg taurina po porciji
  • sadrži svaki od 6 različitih elektrolita i vitamin B6
  • bez šećera i bez glutena

  Sve je spremno - sada ste na redu vi!

  Kompleksni aktivni sastojci proizvoda uključuju svaku od 9 esencijalnih aminokiselina (sa BCAA 2:1:1), zajedno sa Beta-alaninom, prekursorom popularne supstance Karnozin. Jedinstveni aminokiselinski kompleks takođe uključuje 3 uslovno esencijalne aminokiseline, L-glutamin, L-arginin i L-tirozin, a svaka od njih je odlična pomoć u bilo kojem teškom treningu, čak i pojedinačno. Proizvod sadrži i složenu kombinaciju stimulansa, uključujući kofein iz 2 različita biljna ekstrakta. Međutim, ne sadrži više kofeina od jake šoljice kafe. Aminokiselina Taurin, sinergist kofeina, takođe je dodata. Amino Energy Zero takođe sadrži svaku od 6 različitih vrsta elektrolita koji osiguravaju pravilnu hidrataciju.

  Kome se preporučuje Amino Energy Zero?

  • Onima koji žele da toniraju svoje telo
  • Onima koji se bave borbenim sportovima, sportovima izdržljivosti, crossfit-om
  • Onima koji teže dodatnoj izdržljivosti na treningu

  Šta sadrži Amino Energy Zero u jednoj porciji (14 g)?

  • 3900 mg EAA (9 esencijalnih aminokiselina)
  • od toga 3000 mg 2:1:1 BCAA
  • 350 mg beta-alanina
  • 1500 mg L-glutamina
  • 750 mg L-Arginina
  • 250 mg L-tirozina
  • 500 mg taurina
  • 100 mg kofeina (dehidrirani kofein od ekstrakta lista zelenog čaja i iz ekstrakta zrna zelene kafe)
  • 917 mg elektrolita
  • 1,4 mg vitamina B6
  • 150 mg ekstrakta lista zelenog čaja
  • 50 mg ekstrakta zrna zelene kafe

  Esencijalne amino kiseline

  Esencijalne amino kiseline, od kojih je poznato 9, neophodne su za ljudsko telo, međutim, naše telo može proizvesti male i neadekvatne količine ovih supstanci. Zbog toga je posebno važno osigurati njihov unos iz spoljnih izvora - po mogućnosti u optimalnim količinama i odnosima.

  Uslovno esencijalne amino kiseline

  Uslovno esencijalne amino kiseline su one koje ljudsko telo može da proizvede, kao što su L-glutamin, L-arginin i L-tirozin. Dopunski unos ovih aminokiselina može biti koristan pod određenim okolnostima, npr. tokom treninga visokog intenziteta ili dugih treninga. U takvim slučajevima telu može biti potrebno više aminokiselina nego što ga trenutno može proizvesti.

  Elektroliti i vitamin B6

  Težak trening iscrpljuje ne samo rezerve glikogena u mišićima, već i rezerve vode i minerala u telu, koje treba popuniti. Najčešći elektroliti u čovekovom telu su kalcijum, natrijum, kalijum, fosfor, hlorid i magnezijum. Magnezijum pomaže telu da održi ravnotežu elektrolita, doprinosi normalnom radu mišića, kao i psihološkim funkcijama. Vitamin B6 i magnezijum pojačavaju redovnu proizvodnju energije kao deo metabolizma i smanjuju umor.

  Kao i svi BioTechUSA proizvodi, i Amino Energy Zero sastoji se od sigurnih i pažljivo odabranih sastojaka.

  Namena: Dodatak ishrani u prahu, namenjen pripremi napitka sa esencijalnim amino kiselinama, elektrolitima i vitaminom B6.

  Vitamin B6 doprinosi normalnom energetskom metabolizmu i smanjenju umora i iscrpljenosti.

  Sastojci: instant L-leucin [L-leucin, emulgator: lecitin, maltodekstrin]; L-glutamin; arome ananasa i manga; sredstvo za povećanje zapremine: polidekstroza; regulator kiselosti: limunska kiselina; L-arginin-hidrohlorid; L-izoleucin; L-valin; kalijumova so ortofosforne kiseline; kalcijum-citrat; taurin; natrijum-citrat; beta-alanin; L-lizin hidrohlorid; L-histidin hidrohlorid; kalijum-hlorid; L-tirozin; suvi ekstrakt lista zelenog čaja (Camellia sinensis) standardizovan na 38% polifenola i 24% ketahina; L-treonin; L-metionin; L-triptofan; L-fenilalanin; magnezijum-oksid; zaslađivač: sukraloza; anhidrovani kofein; suvi ekstrakt zrna zelene kafe (Coffea canephora) standardizovan na 50% hlorogene kiseline; boje: (alura crvena AC, tartrazin)*** piridoksin-hidrohlorid.

  ***Upotrebljene boje alura crvena AC i tartrazin mogu imati nepovoljan uticaj na pažnju i aktivnost kod dece.

  Način primene: Razmutiti jednu porciju praha (14 g = 2 vrhom pune merice ili vrhom pune kafene kašičice) u 400 ml vode u šejker boci. Konzumirati jednom dnevno.

  Informacija o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju i MLEKO, JAJA, GLUTEN, SOJA, LJUSKARI i ŠKOLJKAŠI, SUMPOR-DIOKSID i JEZGRASTO VOĆE.

   

   

  Upozorenje: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Osobe sa dijagnostifikovanim oboljenjem i/ili pod terapijom obavezno da se konsultuju sa lekarom pre upotrebe proizvoda. Ne preporučuje se osobama sa srčanim oboljenjima i hipertenzijom. Izbegavati istovremeno uzimanje sa energetskim napicima, kafom i drugim napicima i lekovima koji sadrže kofein. Ne preporučuje se primena kod osoba sa učestalom pojavom herpesa, osoba sa malignim oboljenjima, fenilketonurijom, osoba sa povišenim nivoom homocisteina, kao i kod osoba koje uzimaju antidepresive, serotonin 5-HTI receptor agoniste, neselektivne inhibitore monoaminoksidaze (MAO). Osobe sa alergijama ili peptičkim ulkusom bi trebalo da koriste proizvod isključivo pri madicinskom nadzoru, dok bi osobe sa insuficijencijom jetre i bubrega, kataraktom, dijabetesom, holesterolemijom, kao i osobe sa šizofrenijom, trebalo bi da budu obazrive pri korišćenju proizvoda. Poseban oprez trebalo bi da imaju osobe koje uzimaju lekove koji utiču na agregaciju trombocita, kao što je aspirin, osobe koje uzimaju varfarin, kao i osobe koje imaju genetske i stečene predispozicije ka krvarenju. Pre bilo kakve hirurške procedure trebalo bi prestati sa uzimanjem proizvoda. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

  Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta.

  Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenoj boci, na hladnom i suvom mestu. Nakon otvaranja ne uklanjati kesicu adsorbera vlage. Čuvati van domašaja dece.

  Najbolje upotrebiti: do datuma utisnutog na pakovanju (dd/mm/gggg).

  Serija: označeno na pakovanju (LOT broj).

  Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije: 18562/2021 od 09.04.2021. godine.

  Komentari

  Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

  Kонтактирајте нас.

  Fitness Klub Monica
  PowerLife DOO
  Zmaj Jovina 14, 17500 Vranje
  Telefon : 017 7427 836 prodaja
  Telefon : 064 66 44 363
  Email :  kontakt@fitnessmonica.rs

   

  Prijava za Newsletter.

  Prijavite se za nova obaveštenja, popuste, akcije

  Galerija slika

  Please publish modules in offcanvas position.