Povratak na: Zaštita zglobova

ElastiJoint Fruit Punch - 350 g

Štampanje
ElastiJoint® predstavlja kombinovanu formulu za podršku zdravlja zglobova, vezivnog tkiva i ligamenata koji trpe povećani stres, kako zbog prirodnih procesa koje prouzrokuje starenje, tako i zbog povećanog opterećenja usled bavljenja sportom.ElastiJoint® smanjuje pojavu zamora i bola tokom treniranja, a zbog povećanja fleksibilnosti ligamenata, smanjuje rizik od njihovih povreda.
Osnovna cena za varijantu4590,00 Дин.
Prodajna cena4590,00 Дин.
Prodajna cena bez PDV-a4590,00 Дин.
Popust
Iznos PDV-a
Cena / kg: 9180,00 Дин.
Opis

Aktivne komponente (kolagen, MSM, glukozamin, hondroitin) predstavljaju gradivnu materiju za zglobove i ligamente, čija snaga treba da se povećava uporedo sa jačanjem i stvraranjem mišićne mase. Osobe obolele od osteoartritisa takođe nalaze olakšanje dodatkom ovih sastojaka svakodnevnoj ishrani.

Hidrolizovan želatin je sastavni deo kolagena, osnove za stvaranje vezivnog tkiva kože, ligamenata, hrskavice, vertebralnih diskova, zglobova, zidova kapilara, kao i zuba i kostiju. Glukozamin sulfat u najvećem procentu sačinjava hrskavicu. Pomaže stvaranje sinovijalne tečnosti, koja podmazuje zglobove, i proteoglikana, velikih molekula u hrskavici koji služe za ublažavanje udarca, koje trpe zglobovi pri kretanju. Hondroitin sulfat je derivat glukozamina koji utiče na fleksibilnost vezivnog tkiva. MSM (metilsulfonilmetan) je prirodni izvor biološki aktivnog sumpora, koji se nalazi u hrskavici.

ElastiJoint® obezbeđuje organizmu sirovine za obnavljanje i stvaranje proteina, kose, kože i vezivnog tkiva u zglobovima i ligamentima.

Doziranje i način upotrebe

pomešati sadržaj 1 dozirne merice (12,5 g) 2,5 dl vode ili napitka po ukusu sobne temperature.

Broj doza po pakovanju: 28
Veličina doze: 1 dozirna merica (12,5 g)
 
 
Ostali sastojci: maltodekstrin, limunska kiselina, zaslađivači (sukraloza, acesulfam K), boja (E162), prirodne i veštačke arome.

Komentari

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.