Fenidrol, 120kap

  Štampanje
  Bilo da želite da smršate koji kilogram, ili da postignete vrhunsku mišićnu definiciju, preparati koji vam mogu olakšati put do vašeg cilja jesu sagorevači masti. Fenidrol je novi popularni sagorevač, koji je već postigao ogroman uspeh na tržištu u svetu. U njemu se nalazi 12 suptanci, a među njima i popularne kao što su forskolinom, sinefrin i sintronol.
  Osnovna cena za varijantu5400,00 Дин.
  Prodajna cena5400,00 Дин.
  Prodajna cena bez PDV-a5400,00 Дин.
  Popust
  Iznos PDV-a
  Cena / kg: 5400,00 Дин.
  Opis

  Bilo da želite da smršate koji kilogram, ili da postignete vrhunsku mišićnu definiciju, preparati koji vam mogu olakšati put do vašeg cilja jesu sagorevači masti. Fenidrol je novi popularni sagorevač, koji je već postigao ogroman uspeh na tržištu u svetu. U njemu se nalazi 12 suptanci, a među njima i popularne kao što su forskolinom, sinefrin i sintronol.

  Mnogi drugi proizvođači već koriste ove supstance, ali se retko nalaze u jednom proizvodu. Sada kada su sve tri supstance u jednom proizvodu to je izazov za sve ostale konkurente. Fenidrol ima dvostruko dejstvo i veoma zanimljiv kompleks, sastavljen od dokazanih supstanci u bodibildingu. Fenidrol ne sagoreva samo masne naslage, već njegovim dejstvom organizam dobija sjajan izvor energije kada mu je to najpotrebnije.

  Fenidrol od All Stars-a je namenjen bodibilderima, naprednim sportistima i rekreativcima koji žele da brinu o svom izgledu. Po kapsuli, sportisti će dobiti dvanaest zanimljivih supstanci i "double action" formulu u samo jednom proizvodu. Postojeće komponente su već dokazano dugo vremena najbolje na tržištu.

  Pakovanje: 120 termo kapsula.
  Preporučena upotreba: Sportisti mogu konzumirati od jedne do šest kapsula dnevno. Najbolja opcija je tri kapsule pre dorucka i tri kapsule popodne. Morate imati na umu da se kapsule konzumiraju sa dosta tečnosti. Jedna do šest kapsula je preporučena dnevna doza i sportisti moraju paziti da tu dozu ne prekorače.

  Upozorenje: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

  Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

  Ovaj proizvod nije namenjen da dijagnostikuje, tretira, ili spreči bilo kakvu bolest.

  Nije namenjeno za upotrebu od strane osoba mladjih od 18 godina ili starijih od 50,kao i onih sa postojećim medicinskim problemima(uključujući,ali ne samo,visok krvni pritisak ili srčane probleme,dijabetes,poremećaj koagulacije,oboljenja bubrega,glaukom)od strane žena koje su trudne,doje ili planiraju da zatrudne,od strane osoba koje uzimaju bilo kakvu prepisanu terapiju ili od strane onih koji su osetljivi na bilo koji od sastojaka.Nemojte kombinovati ovaj proizvod sa drugim proizvodima koji sadrže kofein(npr.kafa,energetska pića i kole...) ili sa bilo kojim proizvodom koji sadrži sastojkesa stimulativnim dejstvom.Kako biste izbegli nesanicu,ne uzimajte proizvod manje od 4 sata pre spavanja. U retkim slučajevima uzimanje proizvoda može izazvati blage intestinalne smetnje,glavobolju,koprivnjacu,do povišenja nivoa homocisteina.Ako dodje do pojave ne zeljenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebomproizvoda i potraziti savet lekara.Čuvati na suvom i hladnommestu daleko od direktnih uticaja toplote,vlage i suncevih zraka.Čuvati na sobnoj temperaturi dalje od dece.

  Uvoznik: ATP Sport, Beograd
  Zemlja porekla: Nemačka

   

  Komentari

  Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

  Kонтактирајте нас.

  Fitness Klub Monica
  PowerLife DOO
  Zmaj Jovina 14, 17500 Vranje
  Telefon : 017 7427 836 prodaja
  Telefon : 064 66 44 363
  Email :  kontakt@fitnessmonica.rs

   

  Prijava za Newsletter.

  Prijavite se za nova obaveštenja, popuste, akcije

  Galerija slika

  Please publish modules in offcanvas position.