Lean Degree Maximum Strength, 100kap

  Štampanje
  Znamo da ne postoji čudesna pilula, koja će preko noći izvajati vaše telo. Ako želite da izgubite višak masnih naslaga, od pravilne ishrane, posvećenog vežbanja u teretani, dobro odabranih i doziranih kardio aktivnosti i kvalitetnog sna, ne možete pobeći. Pa ipak, postoji nešto što vam može pomoći na tom putu pored svega onoga što već nosite u sebi.
  Osnovna cena za varijantu3950,00 Дин.
  Prodajna cena3950,00 Дин.
  Prodajna cena bez PDV-a3950,00 Дин.
  Popust
  Iznos PDV-a
  Cena / kg:
  Opis

  Vaš saveznik u borbi protiv masnih naslaga

  Znamo da ne postoji čudesna pilula, koja će preko noći izvajati vaše telo. Ako želite da izgubite višak masnih naslaga, od pravilne ishrane, posvećenog vežbanja u teretani, dobro odabranih i doziranih kardio aktivnosti i kvalitetnog sna, ne možete pobeći. Pa ipak, postoji nešto što vam može pomoći na tom putu pored svega onoga što već nosite u sebi.

  Reč je o PhD LeanDegree® Maximum Strength formuli koja kombinuje sve dokazano delotvorne sastojke koji su trenutno dostupni i to u proizvodu koji je istovremeno i efikasan i bezbedan za upotrebu.

  Ovi sastojci PhD Lean Degree® Maximum Strength dovešće vas brže do željenih ciljeva:

  Ekstrakt zelenog čaja: Vaš veliki saveznik u mršavljenju. On podstiče rad hormona zaduženih za sagorevanje masnih naslaga i ubrzava metabolizam, tako da sagorevate više kalorija čak i posle vežbanja.

  Anhidrovani ili anhidrozni kofein: U kontrolisanim dozama, ovaj stimulant je fantastičan za mršavljenje. On ubrzava metabolizam i povećava nivo energije i ujedno nas čini motivisanijim da vežbamo.

  L-karnitin: Jedan od najvažnijih oružja u arsenalu vežbača. Ova aminokiselina podstiče organizam da kao gorivo koristi masne kiseline dugog lanca. Drugim rečima, ovaj sastojak će vam pomoći da sagorite masne naslage i pritom ne osećate zamor.

  L-tirozin: Ova moćna aminokiselina povećava budnost vašeg organizma. Uklanja stres i iscrpljenost, poboljšava kognitivne performanse, pomaže u povećanju intenziteta vežbanja, kao i oporavak organizma, povećava termogenezu i lipolizu, što ga s pravom čini jednim od omiljenih sastojaka suplemenata vežbača. Pored svega toga, neka istraživanja su pokazala da kod žena umanjuje simptome predmenstrualnog sindroma (PMS).

  DL-Fenilalanin: Reč je o savršenoj kombinaciji prirodnog L-fenilalalanina iz proteina i D-fenilalanina koji u kombinaciji daju najbolje rezultate. Ova aminokiselina pomaže u sprečavanju hroničnih bolova i ublažava jake upale mišića, koje se javljaju prilikom intenzivnog vežbanja. Takođe, utiče na proizvodnju dopamina i serotonina, neurotransmitera zaduženih, između ostalog, za dobro raspoloženje i koncentraciju.

  Ekstrakt zrna zelene kafe: Izvanredni sagorevač masti, zrno zelene kafe sadrži hlorogenu kiselinu, zahvaljujući kojoj se povećava osetljivost mišića na glukozu i obezbeđuje njena brža razgradnja.

  Alfa-lipoinska kiselina: Ovaj moćni sastojak sprečava oštećenja ćelija u telu, razlaže ugljene hidrate kako bi služili kao gorivo različitim delovima organizma i obezbeđuje metabolizam vitamina E i C.

  Koren maslačka: Reč je o izvanrednom diuretiku, koji vas oslobađa viška tečnosti u organizmu i smanjuje nadimanje.

  Kora gorke pomorandže u prahu: Ovaj sastojak vekovima se koristi u narodnoj medicini za bolje varenje i sprečavanje grčeva. Međutim, izvanredan je sagorevač masti, jer ubrzava metabolizam u stanju mirovanja.

  Ekstrakt crnog bibera: Ovaj sastojak poznat i kao Biopiperin sprečava razvoj kancerogenih ćelija, poboljšava absorpciju nutrijenata u crevima i to vitamina C, selena, beta-karotena, vitamina A, vitamina B6 i koenzima Q.

  Ekstrakt kajenskog bibera: Ovaj jednostavan i prirodan sastojak povećava termogenezu tela, što ubrzava metabolizam i suzbija apetit.


  Ključne prednosti

  - Moćna formula za oblikovanje tela
  - Visok nivo kofeina
  - Sadrži ekstrakt zrna zelene kafe
  - Takođe, sadrži esktrakte crnog bibera i kajen bibera, alfa-lipoinsku kiselinu i ekstrakt zelenog čaja

  Šta je PhD Lean Degree Maximum Strenght?

  PhD Nutrition je promenio formulu Lean Degree proizvoda i kreirao najmoćniju formulu za upravljanje težinom. Lean Degree Maximum Strength ima specifične sastojke koji dokazano utiču na razgradnju masnih naslaga.


  Koje su prednosti Lean Degree Maximum Strength-a?

  Lean Degree Maximum Strength je kreiran tako da osigura vrhunske rezultate. Njegova moćna kombinacija sastojaka obezbeđuje siguran napredak i omogućava vam da izgubite masne naslage i oblikujete telo. Lean Degree Maximum Strength rado koriste oni koji već uzimaju Diet Whey, jer u kombinaciji, ova dva PhD proizvoda daju najbolje rezultate. Uspešno se kombinuje i sa CLA ili L-karnitinom.
  Kome su namenjene Lean Degree Maximum Strength kapsule?

  - Muškarcima i ženama koji žele da izgube masne naslage
  - Sportistima koji se pripremaju za takmičenja u bodibildingu
  - Vežbačima kojima je potrebna dodatna energija za naporne treninge
  - Pošto sadrži kofein, ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama.

  Kako se koristi Lean Degree Maximum Strength?

  Za vrhunske rezultate, potrebne su 2×2 kapsule PhD Lean Degree Maximum Strength dnevno. Uzmite dve kapsule nakon buđenja i dve kapsule 30 minuta pre treninga ili pre 17 časova.
  Zbog visokog sadržaja kofeina u Lean Degree Maximum Strength, ne koristiti nakon 17h.

  Uvoznik: WVS d.o.o.

  Ostali sastojci: zgušnjivač: hidroksipropilmetilceluloza.

  Upotreba: 2 kapsule 2 puta dnevno. Zbog visokog sadržaja kofeina ne uzimati posle 17h. Sadrži kofein 200 mg po porciji (2 kapsule), 400 mg po dnevnoj dozi (4 kapsule). Ne preporučuje se deci trudnicama i dojiljama.

  Upozorenje: Proizvod ne treba da uzimaju deca i osobe mlađe od 18 godina, trudnice, dojilje, osobe sa obstrukcijom bilijarnog ili intestinalnog trakta, peptičkim ulkusom, akutnom upalom žučne kese i osobe preosetljive na njegove sastojke. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života. Ne sme se prekoračiti preporučena doza. Ukoliko ste pod medicinskim nadzorom konsultujte lekara pre upotrebe. Ukoliko se jave neželjene reakcije prekinite odmah upotrebu i konsultujte lekara. Čuvati na hladnom i suvom mestu van domašaja dece.

  Komada u kutiji100 kap

  Komentari

  Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

  Kонтактирајте нас.

  Fitness Klub Monica
  PowerLife DOO
  Zmaj Jovina 14, 17500 Vranje
  Telefon : 017 7427 836 prodaja
  Telefon : 064 66 44 363
  Email :  kontakt@fitnessmonica.rs

   

  Prijava za Newsletter.

  Prijavite se za nova obaveštenja, popuste, akcije

  Galerija slika

  Please publish modules in offcanvas position.