ZMB MATRIX®

  Štampanje
  ZMB je veoma popularan suplement među sportistima (sportovi izdržljivosti i snage) kao i među bodibilderima. ZMB je suplement koji može podići nivo cinka i magnezijuma, prirodno lučenje anaboličkih hormona, može poboljšati snagu i osigurati da ne dođe do pražnjenja rezervi cinka i magnezijuma u toku intenzivnih treninga.
  Osnovna cena za varijantu1190,00 Дин.
  Prodajna cena1190,00 Дин.
  Prodajna cena bez PDV-a1190,00 Дин.
  Popust
  Iznos PDV-a
  Cena / kg:
  Opis
  • cink, magnezijum + B6
  • oporavak i bolji san
  • pogodan i za vegetarijance

  Aktivni sastojci formule ZMB Matrix® su cink, magnezijum i piridoksin (vitamin B6) koji pružaju brojne zdravstvene koristi:

  ZMB je veoma popularan suplement među sportistima (sportovi izdržljivosti i snage) kao i među bodibilderima. ZMB je suplement koji može podići nivo cinka i magnezijuma, prirodno lučenje anaboličkih hormona, može poboljšati snagu i osigurati da ne dođe do pražnjenja rezervi cinka i magnezijuma u toku intenzivnih treninga.

  Magnezijum doprinosi normalnoj mišićnoj funkciji i smanjenju umora i iscrpljenosti. Cink doprinosi normalnoj sintezi proteina i održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi. Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu proteina i glikogena, doprinosi regulaciji hormonskih aktivnosti; Vitamin B6 zajedno sa Magnezijumom doprinosi smanjenju zamora i normalnom funkcionisanju nervnog sistema;

  Aktivni sastojci U dnevnoj dozi (1 tableta) %PDU*
  Magnezijum 225 mg 60%
  Cink 15 mg 150%
  Vitamin B6 6,25 mg 375%

  *PDU = preporučeni dnevni unos; ** = preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

  Sastojci: sredstva za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, hidroksipropilmetilceluloza, magnezijum oksid; cink glukonat; glazura: stearinska kiselina; omotač ( hidroksipropilmetilceluloza; sredstva protiv zgrudvavanja: kalcijum karbonat, talk; hidroksipropilmetilceluloza; stabilizator: polietilen glikol); piridoksin hidrohlorid; zgušnjivač: natrijum karboksimetilceluloza; sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat; stabilizator: polivinilpolipirolidon.*PDU = preporučeni dnevni unos; ** = preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

  Način primene: Konzumirati 1 tabletu dnevno, uveče, 30 minuta pre odlaska na spavanje, preporučljivo na prazan stomak.

  Informacije o alergenima: Proizvedeno u objektu u kome se prerađuju i gluten, soja, riba, školjkaši i ostali mekušci.

  Upozorenja: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka proizvoda. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

  Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

  Način čuvanja: Proizvod čuvati dobro zatvoren, udaljen od direktnog uticaja sunca, na sobnoj temperaturi. Čuvati van domašaja dece.

  Najbolje upotrebiti do: kraja datuma utisnutog na pakovanju (dan/mesec /godina).;

  Serija: označeno na pakovanju (LOT broj);

  Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja RS: 15116/2019 od 13.09.2019.

  Komada u kutiji100

  Komentari

  Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

  Kонтактирајте нас.

  Fitness Klub Monica
  PowerLife DOO
  Zmaj Jovina 14, 17500 Vranje
  Telefon : 017 7427 836 prodaja
  Telefon : 064 66 44 363
  Email :  kontakt@fitnessmonica.rs

   

  Prijava za Newsletter.

  Prijavite se za nova obaveštenja, popuste, akcije

  Galerija slika

  Please publish modules in offcanvas position.